Półtusze wieprzowe – Oferta sprzedaży
Oferowane przez nas półtusze wieprzowe są wynikiem starannego wyboru najlepszego surowca oraz przestrzegania najwyższych standardów w zakresie uboju i przetwarzania. Wieprzowina bowiem, podobnie jak inne mięsa i produkty spożywcze musi być odpowiednio przygotowywana, aby nadawała się do spożycia. Sprzedaż półtusz wieprzowych obejmuje zarówno wariant pełny, jak i bez głowy, choć w naszej ofercie znajduje się także wieprzowina na elementy, w formie podrobów lub sadła. Decydując się na asortyment od Jutar, klienci mają więc pewność, że zakupione półtusze to gwarancja smaku, świeżości oraz wysokiej jakości.
Sprzedaż półtusz wieprzowych – produkty
- półtusze wieprzowe pełne wg klasyfikacji SEUROP
- półtusze wieprzowe bez głowy, podgardla
-
elementy wieprzowe i podrobowe
- nogi przednie
- głowy
- podgardle
- uszy
- pachwina
- mózg
- osierdzia kompletne
- serca
- ozory
- wątroba
- nerki
- płuca
- śledziona
- sadło
-
jelita wieprzowe
- jelita cienkie
- jelita grube
- jelita proste
- krzyżówka
- żołądek
- pęcherz
- macica
- trzustka
- tłuszcze wieprzowe
Zakład realizuje produkcję zgodnie z systemem HACCP, ISO pod stałym nadzorem ponad lekarzy Inspekcji Weterynaryjnej. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę pracowniczą z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży mięsnej, dzięki której każdy klient może liczyć na profesjonalną obsługę. Dopełnieniem naszych usług jest zapewnienie transportu zamówionego towaru bezpośrednio do odbiorców. Profesjonalną obsługę gwarantuje nowoczesny tabor samochodowy do 20 ton.
Wieprzowina elementy
głowa
podgardle
noga tylna
mózg
uszy
jelito cienkie
serca
nerki
ozory
sadło
pachwina
żołądek
wieprzowy
wątroba
płuca
śledziona
Elementy głowy
Maski z głów wieprzowych
Policzki wieprzowe
Mięso z głów 80/20
Głowa wieprzowa połówka
Noski wieprzowe „tarczki”
Ucho wieprzowe wewnętrzne
Ucho wieprzowe zewnętrzne