Półtusze wieprzowe – Oferta sprzedaży

3

Oferowane przez nas półtusze wieprzowe są wynikiem starannego wyboru najlepszego surowca oraz przestrzegania najwyższych standardów w zakresie uboju i przetwarzania. Wieprzowina bowiem, podobnie jak inne mięsa i produkty spożywcze musi być odpowiednio przygotowywana, aby nadawała się do spożycia. Sprzedaż półtusz wieprzowych obejmuje zarówno wariant pełny, jak i bez głowy, choć w naszej ofercie znajduje się także wieprzowina na elementy, w formie podrobów lub sadła. Decydując się na asortyment od Jutar, klienci mają więc pewność, że zakupione półtusze to gwarancja smaku, świeżości oraz wysokiej jakości.

Sprzedaż półtusz wieprzowych – produkty

  • półtusze wieprzowe pełne wg klasyfikacji SEUROP
  • półtusze wieprzowe bez głowy, podgardla
  • elementy wieprzowe i podrobowe

    • nogi przednie
    • głowy
    • podgardle
    • uszy
    • pachwina
    • mózg
    • osierdzia kompletne
    • serca
    • ozory
    • wątroba
    • nerki
    • płuca
    • śledziona
    • sadło
  • jelita wieprzowe

    • jelita cienkie
    • jelita grube
    • jelita proste
    • krzyżówka
    • żołądek
    • pęcherz
    • macica
    • trzustka
  • tłuszcze wieprzowe

Zakład realizuje produkcję zgodnie z systemem HACCP, ISO pod stałym nadzorem ponad lekarzy Inspekcji Weterynaryjnej. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę pracowniczą z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży mięsnej, dzięki której każdy klient może liczyć na profesjonalną obsługę. Dopełnieniem naszych usług jest zapewnienie transportu zamówionego towaru bezpośrednio do odbiorców. Profesjonalną obsługę gwarantuje nowoczesny tabor samochodowy do 20 ton.

Wieprzowina elementy

głowa

podgardle

noga tylna

mózg

uszy

jelito cienkie

serca

nerki

ozory

sadło

pachwina

żołądek
wieprzowy

wątroba

płuca

śledziona

Elementy głowy

Maski z głów wieprzowych

Policzki wieprzowe

Mięso z głów 80/20

Głowa wieprzowa połówka

Noski wieprzowe „tarczki”

Ucho wieprzowe wewnętrzne

Ucho wieprzowe zewnętrzne